Ženski satovi mogu biti skup modni dodatak

Većina žena oduševljenih je satovima i uključuju ih kao obvezan modni dodatak. Ponuda satova je velika, u rasponu od najjeftinijih do skupih, koje si može priuštiti samo nekoliko žena. Cijena ženskog sata se više odnosi na njegovu kvalitetu i ne toliko na izgled. Što se tiče izgleda, može se reći da ima i jeftin sat atraktivan izgled, a kvaliteta može biti upitna. Jeftini satovi su pogodni za one koji daju više na izgled nego na kvalitetu i ne smeta im da će morati sat biti uskoro zamijenjen novim.

A i kod ženskih satova platimo luksuznu marku, tako da cijene nekih satova lete u nebo. Među najskupljim satovima su satovi s dijamantima, koji su rezervirani samo za neke sretnike, koji se kupaju u novcu i ne znaju kako ga potrošiti. Danas dominira mentalitet potrošača, što znači što jeftinije, samo da izgleda dobro, kvaliteta nije toliko važna. Mi ćemo kupiti novu. Tako žene mogu kupiti nekolika vrsta ženskih satova, koje mogu nositi u različitim prilikama. Nekim ženama čak i odgovara da sat ne traje predugo, kako bi ga mogle opravdano zamijeniti s novim, jer im je stari dosadio.

Većini žena još uvijek je više značajan izgled ženskih satova, jer ga vide kao modni detalj, kod kojeg je kvaliteta na drugom mjestu. koga briga koliko dugo će sat pokazivati točno vrijeme, jer imamo mobilne telefone, tablete i kompjutere, koji nam omogućavaju prikazivanje vremena, tako da već odavno nismo ovisni o satovima. No, postoje i žene, kojima je kvaliteta sata vrlo važna i ne žele kupovati novi sat nakon kraćeg vremena, jer su navikle na taj sat, prihvatile ga i s ponosom ga nose.